Popularne kategorije

Programi za dobijanje sertifikata

Postoje različite vrste sertifikata koji su dostupni: od onih za pojedince sa diplomom srednje škole, do onih za studente post-diplomskih i strukovnih sudija. Sertifikati imaju različitu svrhu: nekada predstavljaju sponu između različitih faza akademskih studija ili pružaju dodatnu profesionalnu obuku i kvalifikacije. Postoje sertifikati za veliki broj predmeta kao što su umetnost, humanističke nauke, poslovanje, biološke nauke, inženjerstvo, tehnologija, prirodne nauke i drugi. Veliki broj različitih sertifikata može biti opterećujuć-ne dozvolite da vas to zaustavi! Započnite svoju potragu pregledajući najpopularnije programe za dobijanje sertifikata navedene ispod.

Novo dodati sertifikati

digital-coach.it

Мастер Веб Маркетинг и друштвени медији са гарантованим и плаћеним стажирањем

Jul 14, 2018
Мастер Веб Маркетинг и друштвени медији су тренинг курс који је намењен онима који желе упознати све дисциплине на веб и социјалним медијима, свјесни чињенице да су најуспешније акције у свијету онлине маркетинга засноване на интеграцији доприноса више канала. И они који су одговорни за целокупну социјалну веб стратегију компаније, као и они који раде на … [+]специфичним областима као што су СЕО, СЕМ или друштвени, у спровођењу њихових активности морају обухватити све акције узводно и низводно како би свој допринос био у складу са оним што су урадили други стручњаци. [-]

International Open Academy

ДНК

Jul 10, 2018
Ваша прошлост вас чини и обликује вас и вашу породицу.

United International Business Schools

Постдипломски сертификат у пословним студијама

Jul 8, 2018
Наш академски календар заснован је на четвртом систему (1 четвртина = 10 седмица). Због флексибилне структуре и модуларног дизајна програма, више почетних датума доступне су на почетку сваког тромјесечја и сваког рока, у октобру, новембру, јануару, фебруару, априлу, мају, јулу и августу. Сви кампуси прате исти академски календар.… [+] [-]

Univerziteti u Република Србија

Promenite lokaciju

Šta je sertifikat?

Sertifikat je akademsko dostignuće koje može da se ostvari za godinu dana ili manje, ako se redovno pohađa odabrani program. Postoje programi za dobijanje sertifikata za niz specijalizovanih disciplina uključujući poslovanje, kuvanje, ljudske resurse, tehnologiju, ugostiteljstvo, menadžment, računarstvo i druge. Program za dobijanje sertifikata je izbor mnogih studenata da na taj način nastave sa obrazovanjem omogućavajući sebi lagani prelaz ka dužim programima studija.

Koje su prednosti sticanja sertifikata?

Programi za sticanje sertifikata nude specijalizovanu obuku za one koji su završili srednju školu, ili imaju diplomu više škole ili fakulteta. Dodatno, mnogi programi za dobijanje sertifikata pripremaju studente za početne pozicije na poslu ili im obezbeđuju unapređenje. Pojedinci koji imaju sertifikat određenog predmeta mogu da pokažu da imaju naprednije i bolje znanje o tom istom predmetu pa su zbog toga više traženi od onih koji ga nemaju.

Šta izučavamo u programima za sticanje sertifikata?

Ovi programi su u ponudi na koledžima, tehničkim školama i nekim univerzitetima. Predmeti koji se izučavaju u programima za sticanje sertifikata protežu se kroz gotovo sve akademske discipline. Sertifikati se mogu dobiti iz oblasti •Umetnosti, •Humanističkih nauka, •Društvenih nauka, •Prirodnih nauka, •Tehnologije, •Poslovanja •i mnogih drugih. Takođe postoji veliki broj različitih vrsta sertifikata sa različitim preduslovima. Sertifikati nekog predmeta programa osnovnih studija ili više škole su dostupni većini onih koji su završili srednju školu, ali za sertifikat programa sa post-diplomskih studija kandidat mora da ima diplomu visoko-školske ustanove.

Kakav napredak u karijeri možete da očekujete sa dobijenim sertifikatom?

Pojedinci koji dobiju sertifikate mogu da očekuju napredak u karijeri jer sertifikati dokazuju da imaju dodatne specijalizovane veštine u svom polju delatnosti. Bilo da tek započinjete svoj put u poslovnom svetu ili nastavljate profesionalnu karijeru, sertifikat vam pruža dodatne prednosti. Zaposleni pojedinci mogu da dobiju sertifikat da bi tako dobili i dodatnu obuku u određenom polju, što im pomaže da ostanu u toku sa novinama u poslu i pruža priliku za unapređenje. Neki poslodavci plaćaju zaposlenima programe za sticanje sertifikata, a mnogi od ovih programa se lako usklađuju sa radnim rasporedom.

Koliko košta dobijanje setifikata?

Cena programa za dobijanje sertifikata značajno varira na različitim koledžima, školama, univerzitetima. Cena programa za dobijanje sertifikata će zavisiti od predmeta izučavanja, trajanja programa, zemlje i škole gde se program pohađa. Neki zaposleni pojedinci možda imaju prava na finansijsku pomoć poslodavca za dobijanje sertifikata. Studenti će možda želeti da kontaktiraju školu u kojoj upisuju program da bi saznali da li postoji neka vrsta finansijske pomoći za njih. Najbolje je da sve dodatne informacije o bilo kom programu za dobijanje sertifikata zatražite direktno od škole koristeći web obrazac na strani sa detaljima o programima.

Zašto odabrati program za dobijanje sertifikata online?

Online programi za dobijanje sertifikata pružaju priliku da se dobije sertifikat za određenu oblast, a da pri tom nije neophodno da se žrtvuje već postojeći lični raspored, kao što bi to bilo u slučaju pohađanja klasičnog programa. Zaposlenii pojedinci, oni koji imaju druge obaveze, kao i oni koji žive daleko od škole koju žele da pohađaju, svi mogu da imaju koristi od online programa za dobijanje sertifikata. Koristeći tehnološki napredne tehnike elektronskog učenja profesori mogu da predaju, međusobno povežu studente, dodeljuju zaduženja i zadatke i ohrabruju diskusije među studentima u ovim online programima. Za studente je dobro to što imaju direktan kontakt i komunikaciju sa profesorima, brzinu koja njima odgovara, kao i online sredstva učenja na dohvat ruke.