Popularne kategorije

Programi za dobijanje sertifikata

Postoje različite vrste sertifikata koji su dostupni: od onih za pojedince sa diplomom srednje škole, do onih za studente post-diplomskih i strukovnih sudija. Sertifikati imaju različitu svrhu: nekada predstavljaju sponu između različitih faza akademskih studija ili pružaju dodatnu profesionalnu obuku i kvalifikacije. Postoje sertifikati za veliki broj predmeta kao što su umetnost, humanističke nauke, poslovanje, biološke nauke, inženjerstvo, tehnologija, prirodne nauke i drugi. Veliki broj različitih sertifikata može biti opterećujuć-ne dozvolite da vas to zaustavi! Započnite svoju potragu pregledajući najpopularnije programe za dobijanje sertifikata navedene ispod.

Novo dodati sertifikati

YKBS LTD

Виши цертификат у пословном менаџменту

Novembar 15, 2018
Виши цертификат о пословном менаџменту (ХЦИБМ) пружа преглед основних предмета теорије и праксе управљања пословањем. Он је дизајниран да обезбеди погодан и одговарајући пут у студије пословног менаџмента за оне појединце чији је циљ да стекну запослење или успјешно попну на корпоративну љествицу.… [+] [-]

Barcelona School of Management · Pompeu Fabra University

Постдипломски курс за међународне финансије

Novembar 19, 2018
На Постдипломском курсу за међународне финансије сте стекли неопходна знања за усклађивање еволуције економског и финансијског окружења са менаџментом компанија са снажним присуством у међународном обиму.… [+] [-]

Australian Training & Qualification College

Сертификат ИВ у рачуноводству и књиговодству

Novembar 5, 2018
Ова квалификација одражава улоге радника у рачуноводственој индустрији, укључујући БАС Агенте и уговорне књиговодје; и оних запослених који обављају књиговодствене послове за организације у низу грана индустрије.… [+] [-]

Univerziteti u Република Србија

Promenite lokaciju

Šta je sertifikat?

Sertifikat je akademsko dostignuće koje može da se ostvari za godinu dana ili manje, ako se redovno pohađa odabrani program. Postoje programi za dobijanje sertifikata za niz specijalizovanih disciplina uključujući poslovanje, kuvanje, ljudske resurse, tehnologiju, ugostiteljstvo, menadžment, računarstvo i druge. Program za dobijanje sertifikata je izbor mnogih studenata da na taj način nastave sa obrazovanjem omogućavajući sebi lagani prelaz ka dužim programima studija.

Koje su prednosti sticanja sertifikata?

Programi za sticanje sertifikata nude specijalizovanu obuku za one koji su završili srednju školu, ili imaju diplomu više škole ili fakulteta. Dodatno, mnogi programi za dobijanje sertifikata pripremaju studente za početne pozicije na poslu ili im obezbeđuju unapređenje. Pojedinci koji imaju sertifikat određenog predmeta mogu da pokažu da imaju naprednije i bolje znanje o tom istom predmetu pa su zbog toga više traženi od onih koji ga nemaju.

Šta izučavamo u programima za sticanje sertifikata?

Ovi programi su u ponudi na koledžima, tehničkim školama i nekim univerzitetima. Predmeti koji se izučavaju u programima za sticanje sertifikata protežu se kroz gotovo sve akademske discipline. Sertifikati se mogu dobiti iz oblasti •Umetnosti, •Humanističkih nauka, •Društvenih nauka, •Prirodnih nauka, •Tehnologije, •Poslovanja •i mnogih drugih. Takođe postoji veliki broj različitih vrsta sertifikata sa različitim preduslovima. Sertifikati nekog predmeta programa osnovnih studija ili više škole su dostupni većini onih koji su završili srednju školu, ali za sertifikat programa sa post-diplomskih studija kandidat mora da ima diplomu visoko-školske ustanove.

Kakav napredak u karijeri možete da očekujete sa dobijenim sertifikatom?

Pojedinci koji dobiju sertifikate mogu da očekuju napredak u karijeri jer sertifikati dokazuju da imaju dodatne specijalizovane veštine u svom polju delatnosti. Bilo da tek započinjete svoj put u poslovnom svetu ili nastavljate profesionalnu karijeru, sertifikat vam pruža dodatne prednosti. Zaposleni pojedinci mogu da dobiju sertifikat da bi tako dobili i dodatnu obuku u određenom polju, što im pomaže da ostanu u toku sa novinama u poslu i pruža priliku za unapređenje. Neki poslodavci plaćaju zaposlenima programe za sticanje sertifikata, a mnogi od ovih programa se lako usklađuju sa radnim rasporedom.

Koliko košta dobijanje setifikata?

Cena programa za dobijanje sertifikata značajno varira na različitim koledžima, školama, univerzitetima. Cena programa za dobijanje sertifikata će zavisiti od predmeta izučavanja, trajanja programa, zemlje i škole gde se program pohađa. Neki zaposleni pojedinci možda imaju prava na finansijsku pomoć poslodavca za dobijanje sertifikata. Studenti će možda želeti da kontaktiraju školu u kojoj upisuju program da bi saznali da li postoji neka vrsta finansijske pomoći za njih. Najbolje je da sve dodatne informacije o bilo kom programu za dobijanje sertifikata zatražite direktno od škole koristeći web obrazac na strani sa detaljima o programima.

Zašto odabrati program za dobijanje sertifikata online?

Online programi za dobijanje sertifikata pružaju priliku da se dobije sertifikat za određenu oblast, a da pri tom nije neophodno da se žrtvuje već postojeći lični raspored, kao što bi to bilo u slučaju pohađanja klasičnog programa. Zaposlenii pojedinci, oni koji imaju druge obaveze, kao i oni koji žive daleko od škole koju žele da pohađaju, svi mogu da imaju koristi od online programa za dobijanje sertifikata. Koristeći tehnološki napredne tehnike elektronskog učenja profesori mogu da predaju, međusobno povežu studente, dodeljuju zaduženja i zadatke i ohrabruju diskusije među studentima u ovim online programima. Za studente je dobro to što imaju direktan kontakt i komunikaciju sa profesorima, brzinu koja njima odgovara, kao i online sredstva učenja na dohvat ruke.